Portugal Golf Reizen
Golftas verhuur Algarve
+351 282 314377
+351 282 314377

Het vervoeren van Golftassen kan tegenwoordig een dure aangelegenheid worden. Luchtvaartmaatschappijen rekenen extra kosten tot maar liefst € 100,- voor het vervoer van uw golftas.

Portugal Golf Reizen biedt u graag de mogelijkheid niet alleen de kosten maar ook gesjouw en stress te besparen. 
U kunt kiezen uit een groot aanbod van uitstekende Golfsets waaronder de bekende merken zoals Callaway, Taylormade, Ping, King Cobra, Mizuno en Wilson zowel voor dames als heren.

Uw individueel samengestelde golfset leveren wij op de eerste dag van uw Algarve golfvakantie naar uw bestemming en na de laatste ronde golf halen wij de tassen weer op. Dat is niet alleen makkelijk maar u bespaart ook op huurauto kosten, omdat U geen grote golftassen hoeft te vervoeren vanaf het vliegveld.

Niet alléén kunt u op deze manier makkelijk en comfortabel uw Portugal golfvakantie beginnen maar het geeft ook de kans om eens andere golfclubs uit te proberen. 

Tot onze sets behoren een driver, een 3-wood, hybrid, 4/5-SW iron en een putter. Uiteraard hebben we clubs zowel voor rechts-, en linkshandige golfers en kunt u kiezen uit staal of graphite.

Ook kunt u bij ons elektische en pull golftrolleys huren.© 2015 Portugal Golf Reizen
quinta das fontainhas
PT 8365-201
Pêra
+351 280 314 377
info@algarvegolfhotel.com