Portugal Golf Reizen
Golftas verhuur Algarve
+351 308803 075
+351 308803 075
Portugal golf reizen heeft een goede keuze aan golftassen die
wij afleveren bij uw accommodatie in de Algarve. Wij halen de tassen weer op aan het eind van uw laatste rondje golf. 
En zo kunt u op ontspannende wijze aan de Algarve golfvakantie beginnen. Daarbij kunnen wij ook ​elektrische en/of pull golftrolleys afleveren.

Het vervoeren van Golftassen kan tegenwoordig een dure aangelegenheid worden. Luchtvaartmaatschappijen rekenen extra kosten tot maar liefst € 100,- voor het vervoer van uw eigen golftas.

Portugal Golf Reizen biedt u de mogelijkheid aan om niet alléén kosten te besparen met huren van Algarve golftassen maar ook helpen wij graag met het reserveren van goedkopere Portugal greenfees. 
Uw individueel samengestelde huur golfset leveren wij op de eerste dag van uw Algarve golfvakantie naar uw bestemming of naar de eerste golfbaan en na de laatste ronde golf halen wij de tassen weer op. Dat is niet alleen makkelijk maar u bespaart ook op huurauto kosten, omdat U geen grote golftassen hoeft te vervoeren vanaf het vliegveld.

The huur staan een groot aanbod van uitstekende Golftassen waaronder de bekende merken zoals Callaway, Taylormade, Ping, King Cobra, Mizuno en Wilson zowel voor dames als heren.

Tot onze Algarve huur golftassen behoren een driver, een 3-wood, hybrid, 4/5-SW iron en een putter. Laat ons weten met welke putter u graag speelt en we doen ons best om de zelfde type putter te leveren. Uiteraard hebben we clubs zowel voor rechts-, en linkshandige golfers en kunt u kiezen uit staal of graphite.