Portugal Golf Reizen
00351 308803 075
+351 308803 075
Top Algarve golfpakketten

Hier vindt u een selectie van de populairste Algarve-golfpakketten. Van de Oost-, tot de Westkust, van luxurieus tot voordelig voor iedere golffan zijn er golfbanen te vinden. U kiest uit 35 verschillende Algarve-golfbanen al naargelang handicap, budget en algemene voorkeur, en wij vinden voor U het beste pakket voor een onvergetelijke golfvakantie aan de Algarve. 
Vilamoura / Centraal- Algarve

Dom Pedro is de eigenaar van de vijf  Vilamoura golfbanen. Kombineert u   
Laguna, Millennium, Old Course, Pinhal en / of Victoria in een golfpakket met één van de Dom Pedro Vilamoura hotels dan wordt de Algarve golfvakantie goedkoper, The Old Course blijft één van de populairste Algarve golfbanen
en moet dan ook op ruime tijd gereserveerd worden. Victoria een echte kampioensgolfbaan, waarop jaarlijks de Portugal Masters wordt gespeeld is ook één van de drukste golfbanen in de Algarve.  In Vilamoura kunt u uw golfdag ontspannend eindigen met een bezoek aan de marina en aan één van de vele restaurants en cafés.
Almancil / Centraal- Algarve

Almancil is de 5* bestemming voor Algarve golf. U vindt hier zeven van de meest prachtige algarve golfbanen op zeer korte afstand van elkaar. U spaart indien u golf kombineert met het logeren in het Formosa Park hotel, 
Dona Filipa hotel, Magnolia Hotel of de Monte da Quinta suites.  
Quinta do Lago en Vale de Lobo bieden U vijf  kwaliteit Algarve golfbanen die samen met San Lorenzo en Pinheiros Altos zorgen voor hoogkwaliteit golfpakketten. Een Almancil golfvakantie staat garant voor luxe en kwaliteit.
Portugal golf reizen heeft aanbiedingen voor golf zowel als hotel- en 
golfpakketten.  
Oost- Algarve

U hoeft niet speciaal aan de Oostkust te wonen om de golfbanen daar te kunnen spelen. De reistijd is vrij beperkt en U wordt met fantastische golfbanen beloont, zoals de van Jack Nicklaus ontworpen golfbaan Monte Rei. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale en Quinta da Ria, Quinta de Cima bieden voordeligere Algarve greenfees. Deze prachtige golfbanen en de historische stad Tavira zorgen voor een onvergetelijke golfvakantie aan de Algarve.
West- Algarve

De West-Algarve biedt prachtige golfbanen en adembenemende landschappen voor zeer voordelige prijzen. Een eenmalig golfbelevenis. Ideaal voor golfers die in Lagos of Portimao een accommodatie gereserveerd hebben.
Santo Antonio, Espiche, Boavista, Palmares en de Penina Championship golfbaan zijn nog steeds geheim tips aan de West-Algarve die u niet mag missen. 
Amendoeira / Faldo & O'Connor

Een buitengewoon mooie en luxurieuze golfclub met de twee kampioensbanen O´Connor Junior en Faldo. In kombinatie met een Vila-, of appartementreservering wordt dit Algarve golfpakket voordeliger als U denkt. Een buggy is bij iedere ronde inclusief, de driving range mag gratis worden gebruikt. ​
​"altijd beste prijs garantie"

Hoogseizoen: 16 - 28 februari, maart, april, oktober
Tussenseizoen: 1-15 februari, mei, juni, september, november
Laagseizoen: december, januari, juli, augustus

De seizoentijden kunnen per golfbaan variëren 
Onze aangegeven prijzen betrekken zich op het laagseizoen.

Portugal Golf reizen is gespecialiseerd op het reserveren van golfpakketten aan de Algarve, Hotels, teetimes en het 
verhuur van golftassen. 

Wij beloven U de voordeligste prijs.