Portugal Golf Reizen
00351 289  302087
+351 282 302087
Top Algarve golfpakketten

Hier vindt u een selectie van de populairste Algarve-golfpakketten. Van de Oost-, tot de Westkust, van luxurieus tot voordelig voor iedere golffan zijn er golfbanen te vinden. U kiest uit 35 verschillende Algarve-golfbanen al naargelang handicap, budget en algemene voorkeur, en wij vinden voor U het beste pakket voor een onvergetelijke golfvakantie aan de Algarve. 
Vilamoura / Centraal- Algarve

Hierbij horen de vijf bekendste golfbanen van de Algarve: 
Laguna, Millennium, Old Course, Pinhal en natuurlijk Victoria, een echte championship baan, waarop jaarlijks de Portugal Masters wordt gespeeld. 
Een must voor iedere golfer. 
In Vilamoura kunt u uw dag vol golf-plezier eindigen met een bezoek aan de marina en aan één van de vele restaurants of cafés
Almancil / Centraal- Algarve

Quinta do Lago en Vale de Lobo bieden U 5 Algarve golfbanen die elk golf-hart sneller laat slaan. Ook vindt u hier de luxe resorts, Dona Filipa Hotel en Monte da Quinta Suites. 
De indrukwekkende golfbanen Pinheiros Altos en San Lorenzo liggen ook binnen handbereik. 
Een Almancil golfvakantie staat garant voor luxe en kwaliteit.
Oost- Algarve

U hoeft niet speciaal aan de Oostkust te wonen om de golfbanen daar te kunnen spelen. De reistijd is vrij beperkt en U wordt met fantastische golfbanen beloont, zoals de van Jack Nicklaus ontworpen golfbaan Monte Rei. Benamor, Castro Marim, Quinta do Vale en Quinta da Ria, Quinta de Cima bieden voordeligere Algarve greenfees. Deze prachtige golfbanen en de historische stad Tavira zorgen voor een onvergetelijke golfvakantie aan de Algarve.
West- Algarve

De West-Algarve biedt prachtige golfbanen en adembenemende landschappen voor zeer voordelige prijzen. Een eenmalig golfbelevenis. Ideaal voor golfers die in Lagos of Portimao een accommodatie gereserveerd hebben.
Santo Antonio, Espiche, Boavista, Palmares en de Penina Championship baan zijn nog steeds geheim tips aan de West-Algarve die u niet mag missen. 
Amendoeira / Faldo & O'Connor

Een buitengewoon mooie en luxurieuze golfclub met de twee kampioensbanen O´Connor Junior en Faldo. In kombinatie met een Vila-, of appartementreservering wordt dit Algarve golfpakket voordeliger als U denkt. Een buggy is bij iedere ronde inclusief, de driving range mag gratis worden gebruikt. ​
​"altijd beste prijs garantie"

Hoofdseizoen: 16 - 28 februari, maart, april, oktober
Tussenseizoen: 1-15 februari, mei, juni, september, november
Laagseizoen: december, januari, juli, augustus

De seizoentijden kun per golfbaan variëren 
Onze aangegeven prijzen betrekken zich op het laagseizoen.

Portugal Golf reizen is gespecialiseerd op het reserveren van golfpakketten aan de Algarve, Hotels, teetimes en het 
verhuur van golftassen. 

Wij beloven U de voordeligste prijs.