Portugal Golf Reizen
Golftas verhuur Algarve
+351 289 315 437
Portugal golfreizen heeft een grote keuze aan golftassen die
u voor de gehele vakantie periode kunt huren. U kunt de gehuurde golftas en golftrolley ophalen bij onze winkel. (Voor meer informatie zie kontakt.)  Wij kunnen ook de golftassen en elektrische golftrolleys afleveren bij uw Algarve akkommodatie of bij de eerste golfbaan die u speelt. Aan het eind van uw laatste rondje golf halen we dan weer op. En zo kunt u op ontspannende wijze aan de Algarve golfvakantie beginnen. 

Het vervoeren van Golftassen kan tegenwoordig een dure aangelegenheid worden. Luchtvaartmaatschappijen rekenen extra kosten tot maar liefst € 100,- voor het vervoer van uw eigen golftas. Omdat u de golftassen niet van het vliegveld meeneemt bespaart u ook op huurauto kosten. Geen grote golftassen meenemen vanaf het vliegveld betekent u kunt een kleinere auto huren. Wij kunnen de gehuurde golfclubs gratis bij u Algarve akkommodatie afleveren.The huur staan een groot aanbod van uitstekende kwaliteit golftassen waaronder de bekende merken zoals Callaway, Taylormade, Ping, King Cobra, Mizuno en Wilson zowel voor dames als heren.

Tot onze Algarve huur golftassen behoren een driver, een 3-wood, hybrid, 4/5-SW iron en een putter. Laat ons weten met welke putter u graag speelt en we doen ons best om de zelfde type putter te leveren. Uiteraard hebben we clubs zowel voor rechts-, en linkshandige golfers en kunt u kiezen voor staal of graphite ijzers. Iedere tas heeft 12 golfstokken.

Portugal Golf Reizen biedt u de mogelijkheid aan om niet alléén kosten te besparen met huren van Algarve golftassen maar ook helpen wij graag met het reserveren van goedkopere Portugal greenfees en hotels.