Portugal Golf Reizen

+351 289 315 437
Top Algarve golfpakketten

Portugal Golfreizen heeft een aantal TOP Algarve-golfpakketten samengesteld. Hier neemt afstanden niet in belang! U speelt de allerbeste golfbanen in de Algarve. Van Monte Rei in oost-Algarve tot Palmares aan de westkust. Van luxurieus tot voordelig voor iedere golffan zijn er golfbanen te vinden.  Portugal Golfreizen kan alle golfprogrammas aanpassen naar uw eigen wensen, voor een onvergetelijke golfvakantie aan de Algarve. 
Vilamoura / Centraal- Algarve

Portugal Golfreizen werkt al 12 jaar samen met Dom Pedro, de eigenaar van de vijf  Vilamoura golfbanen en drie hotels in Vilamoura.  Kombineert u hotel met golf, zorgt het hotel voor uw transport naar de golfbanen;  Millennium, Old Course, Pinhal, Victoria en de voorlopig gesloten Laguna. The Old Course blijft één van de populairste Algarve golfbanen en moet dan ook op ruime tijd gereserveerd worden. Victoria een echte kampioensgolfbaan, waarop jaarlijks de Portugal Masters wordt gespeeld is ook één van de drukste golfbanen in de Algarve.  In Vilamoura kunt u uw golfdag ontspannend eindigen met een bezoek aan de marina en aan één van de vele restaurants en cafés.
Almancil / Centraal- Algarve

Almancil is de 5* bestemming voor Algarve golf. U vindt hier zeven van de meest prachtige algarve golfbanen op zeer korte afstand van elkaar. U spaart indien u golf kombineert met het logeren in het Vilar do golfe zowel het 
Dona Filipa hotel, Magnolia Hotel of de Wyndham Grand suites.  
Quinta do Lago en Vale de Lobo bieden U vijf  kwaliteit Algarve golfbanen die samen met San Lorenzo en Pinheiros Altos zorgen voor hoogkwaliteit golfpakketten. Een Almancil golfvakantie staat garant voor luxe en kwaliteit.
Portugal golfreizen heeft aanbiedingen voor golf zowel als hotel- en 
golfpakketten.  
oost- Algarve

U hoeft niet speciaal aan de oostkust te wonen om de golfbanen daar te kunnen spelen. De reistijd is vrij beperkt en u wordt met fantastische golfbanen beloont, zoals de van Jack Nicklaus ontworpen golfbaan Monte Rei. Benamor, Castro Marim, Ombria, Quinta do Vale, Quinta da Ria en Quinta de Cima bieden voordeligere Algarve greenfees. Deze prachtige golfbanen en de historische stad Tavira zorgen voor een onvergetelijke Algarve golfvakantie. 
west- Algarve

De west-Algarve biedt prachtige golfbanen met voordelige greenfee prijzen. Een eenmalig golfbelevenis. Ideaal voor golfers die in Alvor,  Lagos of Portimao een accommodatie gereserveerd hebben.
De golfbanen van Boavista, Espiche, Palmares, Penina Championship en Santo Antonio zorgen voor onvergetelijk Algarve golfvakantie. Portugal Golfreizen heeft voor Palmares meerdere ronden golfpakketten. En met 27 holes en adembenemede Oceaan uitzichten kunt u deze west-Algarve golfbaan dan ook niet missen. 
Amendoeira / Faldo & O'Connor

Een buitengewoon mooie en luxurieuze golfclub met de twee kampioens- banen O´Connor Junior en Faldo. In kombinatie met een Amendoeira  Vila-, of appartementreservering kan Portugal Golfreizen deze Algarve golfpakketten voordelig aanbieden. Resort transport en de beste Algarve driving range zijn  inbegrepen. Een buggy is bij iedere ronde inklusief, 
​"altijd beste prijs garantie"

Hoogseizoen: 16 - 28 februari, maart, april, oktober
Tussenseizoen: 1-15 februari, mei, juni, september, november
Laagseizoen: december, januari, juli, augustus

De seizoentijden kunnen per golfbaan variëren 
Onze aangegeven prijzen betrekken zich op het laagseizoen.

Portugal Golfreizen is gespecialiseerd op het reserveren van golfpakketten niet alléén aan de Algarve maar ook in de omgeving van Lissabon.
Onze hotel en golfpakketten komen met een prijs garantie!
Wij beloven u de voordeligste prijs.